Skip to content

Servicii

Consultanță

Serviciul de consultanță constă în consilierea clientului în procesul de alegere a pieselor de mobilier și aranjarea acestora în spațiul dat, alegerea materialelor utilizate în funcție de tipul mobilierului dorit (clasic, modern, etc.), alegerea accesoriilor utilizate și mai ales a culorilor, tot așa în funcție de tipul de mobilier dorit, al altor piese de mobilier și al finisajelor din casă și nu în ultimul rând în funcție de gusturile și dorințele clienților noștri.

Proiectare mobilier

În momentul în care am trecut cu brio prin procesul de consultanță, echipa TrendyMOB va pune la dispoziție proiectare 3D a mobilierului dumneavoastră, pentru o primă vizualizare a proiectului. În  momentul vizionării 3D a proiectului se pot face unele modificări în ceea ce priveste aranjarea corpurilor de mobilier, materiale, culori sau accesorii.

Mobilier la comandă

În acest stadiu ați hotărât deja cum doriți să arate mobilierul și noi ne ocupăm mai departe de comandarea materilalelor fie că este vorba de pal, MDF vopsit sau înfoliat, frezat sau nu, comandarea feroneriei necesare și a accesoriilor,debitarea și asamblarea corpurilor și împachetarea lor pentru transport.

Montarea

Pe urmă, când totul este pregătit, le transportăm la locație, le montăm cu deosebită atenție la detalii. Facem curățenie în urma noastră, iar tu nu ai altceva de făcut în acest moment decât să te bucuri de noul tău mobilier, alături de familie și prieteni.

Contactează-ne !

 Programează-te chiar acum la o discuție cu unul dintre consultanții TrendyMOB

0753 381 546