Skip to content

Servicii

Producem mobila la comanda

Creativitatea noastră se împletește cu măiestria pentru a vă aduce mobila perfectă, realizată special pentru dumneavoastră.

 

Proiecte rezidentiale

 În contextul proiectelor rezidențiale, ne dedicăm să creăm medii de viață care îmbină funcționalitatea și estetica într-un mod armonios. De la spațiile de relaxare la cele de socializare, mobilierul nostru adaugă o notă distinctivă fiecărui interior, transformându-l într-un loc plin de caracter și confort.

Mobilier commercial

În proiectele de mobilier comercial, ne concentrăm pe funcționalitate și estetică, creând spații atractive și ergonomice. Fie că este vorba despre birouri, restaurante sau magazine, mobilierul nostru comercial este conceput pentru a îmbunătăți experiența clienților și a spori eficiența afacerii tale.

Productie B2B

În producția B2B (business-to-business), ne specializăm în furnizarea de soluții personalizate pentru afaceri. Cu experiență în producție și logistică, oferim mobilier de calitate în volume mari, adaptându-ne la cerințele și standardele specifice ale fiecărui partener comercial. Eficiența și profesionalismul nostru asigură parteneriatul durabil și satisfacția clienților noștri din mediul B2B.

•    COMERCIANTI DE MOBILIER

Producem mobilă în serie cu atenție la detalii și tehnologie avansată, oferind soluții moderne și funcționale.

•    PARTENERI MONTATORI DE MOBILIER

Oferim ca solutii pentru partenerii nostri montatori, mobilier modular personalizat.

Garantie mobila TrendyMob

TRENDYMOB asigura garantia tehnica pentru produsele ce fac obiectul prezentului contract prin certificate de garantie. Garantia produselor este de 24 luni din momentul achizitionarii. Garantam calitatea produselor timp de doi ani, conform garantiei, in conditiile normale de exploatare, obligandu-se ca in cadrul termenului de garantie, sa remedieze eventualele defecte de calitate, cu exceptia celor care se datoreaza culpei Beneficiarului.

Program reparatii L-V 08.00-16.00

Clientii TrendyMob trebuie sa prezinte urmatoarele documente in original, pentru reclamarea produselor neconforme

a) Contractul de prestarii servicii semnat
b) Facturile emise in baza respectivului contract, respectiv dovezile de plata. (chitanta, op)
c) Certificatul de garantie aferent

Cazuri in care garantia devine inaplicabila sau nula

1. Montarea produselor de catre o alta persoana fizica sau juridica, alta decat SC. ENZOFOND . SRL.
2. Folosirea produsului in alte scopuri decat cele pemtru care a fost creat.
3. Modificarea, orice interventie asupra produsului , care modifica structura, culoarea forma, inclusiv repararea lui ( vopsire, debitare, taiere)
4. Spargerea/ zgarierea produselor din sticla sau alte materiale casabile.
5. Deteriorari cauzate de o utilizare inadecvata (in conditii de umiditate), de o curatare inadecvata, de expunerea la soare sau alte surse puternice de lumina/ caldura, depozitarea in aer liber, calamitati.
6. Garantia nu acopera lucrarile de intretinere cum ar fi reglarea usilor si a sertarelor. Facem lucrari de intretinere contracost atat in perioada de 2 ani a garantiei cat si dupa.
7. Garantia nu acopera uzura.

Contactează-ne !

 Programează-te chiar acum la o discuție cu unul dintre consultanții TrendyMOB

 

Str. Liliacului Nr. 2B, Livada de Bihor, Bihor in zona industrială la 4 km de aeroportul Oradea

Sau trimite formularul de contact si te sunam noi!